Cégünkről röviden:

Társaságunkat, az Operation Team Kft-t 2018-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy az Európai Unión belüli, civil védelmi szolgáltatói igényeknek és biztonsági kihívásoknak megfelelve, egy professzionális, transzparens szolgáltatást hozzunk létre. 

Opteam02

Szolgáltatás politikánk a szükséges minimum és a hatékonyság elvét követi, szakmai hátterünk garantálja, hogy a Megbízó számára átlátható tevékenységet folytatunk. 

Meglévő, hiteles és valós tudásbázisunkat folyamatosan frissítjük, kipróbált és hatékony alkalmazott védelmi eljárásaink mindegyike valós kockázatcsökkentő értékkel bír.

Számunkra fontos, hogy amit szolgáltatunk, az teljes mértékben megalapozott és alátámasztható legyen. A kiszámítható védelmi szolgáltatás elengedhetetlen feltétele a folyamatokat működtető munkatársaink folyamatos képzése, munkájuk és a minőség felügyelete. Rendszeresen részt veszünk hazai- és nemzetközi szakmai rendezvényeken, konferenciákon, igyekszünk első kézből legális úton hozzájutni mindazon szakmai ismeretekhez, amelyeket üzleti kommunikációinkban és védelmi szolgáltatásaink során felhasználunk.

 Szerzett ismereteinket igény esetén megosztjuk Megbízónk biztonsági felelőseivel, a közös szakmai fejlődés érdekében. 

Nálunk az értékalapú valós védelmi szolgáltatás az első, kompromisszumok nélkül. 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!